极速网:免费游戏和软件下载基地
所在位置:主页 > 娱乐 >
Enjoj
Enjoj

Enjoj

KwS Touch 免费 0.00 2024-03-17

"NL", "EN" 4+ 2020-10-23T09:51:48Z 娱乐美食佳饮

扫描二维码下载

Enjoj介绍

ENJOJ

Eén app die alle apps samenvoegt

Staat jouw telefoon ook vol losse apps van verschillende bedrijven, diensten en plaatsen? Zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer? En zit je eigenlijk niet te wachten op wéér een nieuwe app voor je telefoon? Dan gaan wij je verrassen. Door het gebruik van Enjoj kan je een groot deel van je huidige apps wissen en ver-vangen door één, ja je leest het goed: één, andere app. Te mooi om waar te zijn? Wij denken van niet.

Enjoj is een app die de apps van andere organisaties samenvoegt. Op deze manier bieden we je de meest uiteenlopende nuttige informatie. Dat komt omdat al meer dan 12.000 gemeenten, organisaties en/of bedrijven zich hebben verbonden aan Enjoj. En dat aantal groeit nog iedere dag. Daarmee wordt de app steeds completer. Vermenigvuldigen door te delen, noemen wij dat. Waarmee jij nóg sneller en overzichtelijker alle informatie vindt die je wil.

Op de hoogte blijven van lokaal nieuws, evenementen of van aan dingen van plaatselijke bedrijven? Sparen of online aankopen doen bij de favoriete winkel In jouw buurt? Online eten bestellen? Een afspraak maken met de hovenier? Je vindt het op Enjoj: de totale app met hart voor de lokale economie.

版本更新内容:Viewfiks

Enjoj截图

  • Enjoj截图1
  • Enjoj截图2
  • Enjoj截图3
  • Enjoj截图4
  • Enjoj截图5
相关应用推荐
  • 娱乐
GoenagaCommerce

GoenagaCommerce总共13款应用

Regoge los pedidos de los clientes de forma sencilla y se los envía a Goenaga Yo

下载排行榜