极速网:免费游戏和软件下载基地
所在位置:主页 > 天气 >
HomeWizard Weather
HomeWizard Weather

HomeWizard Weather

HomeWizard B.V. 免费 0.00 2024-02-16

"NL", "EN", "FR", "DE" 4+ 2015-06-03T01:46:34Z 天气社交

扫描二维码下载

HomeWizard Weather介绍

Met de HomeWizard Weather app kun je real-time gegevens zien van weerstations door heel Nederland! Met 1 klik selecteer je een lijst met vooraf gedefinieerde stations, om snel een overzicht te krijgen van een bepaalde groep metingen.

- De exacte temperatuur aan het strand, op dit moment?

- Hoeveel wind staat er op Texel?

- Waar is de meeste regen gevallen in Nederland?

Allemaal informatie die in 1 oogopslag beschikbaar is in de weer-app van HomeWizard, ideaal voor watersporters, amateur meteorologen, weerliefhebbers, sporters die afhankelijk zijn van het weer, tuinders en iedereen met een algemene interesse in het meest besproken onderwerp van Nederland: het weer.

Alle HomeWizard gebruikers die een regenmeter, thermometer, UV-meter en/of windmeter hebben kunnen hun gegevens delen. Heb je zelf een weerstation en wil je ook data delen, kijk dan op voor meer informatie. De HomeWizard kan overweg met weerstations van Cresta, TFA, Ventus en Irox op 433 Mhz.

版本更新内容:Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple?Watch-appsymbool weer.\n\n* Grafieken voor weersensoren.\n* Exacte locatie wordt nu getoond op de kaart.\n* Een aantal bugs en crashes gefixed.

HomeWizard Weather截图

  • HomeWizard Weather截图1
  • HomeWizard Weather截图2
相关应用推荐
  • 天气
Live助手 - 动态壁纸制作器

Live助手 - 动态壁纸制作器总共6款应用

您可以把喜欢的视频或图片制作成动态壁纸主要功能● 将视频转为Live Photo● 将照片转为实况照片● 将GIF转为实况照片● 将连拍转为实况照片● 支持画布

下载排行榜